Spelskola på Svenska språket

TOPP 50 ANDROID MULTIPLAYER SPEL

Spelaren måste göra ord, av de bokstäver som presenteras i plattorna som är rörliga inom en viss tidsgräns.

Populära spel - 22311

Bästa Android spel

Hör ditt namn som skanderade och såsom krigare samlas, skaffa dig redo förut en strid som kommer att befinna den mest intensiva sak du kommer har någonsin tävlat i, i ditt liv. Skapa ett konto och därefter bjuda in andra att spela kontra dig, även schack tid skickar ut push anmälningar som kommer hålla dej medveten om dina följande drag. Spaceteam Data överför länk Detta spel inneha du skrika på dina vänner samt trycka på knapparna. Men om ni inte har vänner att spelar schack är då du i tur alldenstund detta spel har slumpmässig motståndare såsom du kan välja mellan. Zynga Poker-Texas Holdem Data överför länk Detta game av poker är realistiska och designen är sofistikerad, detta spel har nya funktioner och att behärska och maktkamp, har tagits till en ny grad i detta spel. Skulls of Shogun är ett turbaserat strategispel som innehåller zombie samurai krigare och magiska munkar. Se det i rörelse! Bara ni och ditt team kan spara dem en terroristgrupp har världens ledare hålls som gisslan. Du kommer också att spela mot spelare världen över, inom en styrelse.

Alla ämnen

NinJump Dash. Du kan konkurrera med dem och vända denna enkel frågesport spel mer spännande. Du kan köpa gevär, köra sportbilar som är cool, samt även gå igenom överlevnad uppdrag. Ju fler plattor en Snap innehåller, desto fler poäng är det värt.

29. Deus Ex: Mankind Divided

Oavsett vad du vill göra finns det något för alla i detta game. Om du letar efter en pokerupplevelse som är verklig då är Zynga poker något för dig. Det finns ett antal bilar och tecken såsom lätt kan anpassas på spelarens begär. Spelet finns tillgängligt med multiplayer funktionen vilket innebär att du kan bjussa in dina vänner för att assist dig i striderna. Men om ni är att bli uttråkad besvara frågor ensam, kan du också bjuda in dina vänner till spelet. En hard hand definieras som två kort såsom medför risken att bli tjock bust. Lopp genom staden för att effektuera dina passagerare i tid - ju galen du driver desto högre belöningar!

Snap attack är ett ordbyggnadsspel, vilket är porten i Windows-spelet med samma rubrik. I Snap Attack gör du mening genom att bygga ord med kulörta rörliga brevplattor som kopplar till fasta svart brevpapper på spelbrädet. Gå in i Samurai Afterlife och gå tillsammans krafter med odöda krigare, magiska munkar och mäktiga mustachioed samurai-generaler! QuizUp Data överför länk Älskar att spela frågesporter? I denna högoktanig off road racing spel. Låsa upp nya kartor samt andra godsaker som du gör din väg upp till toppen plats. Emedan är det tur att dölja det motsatta laget.

Comments

Leave a Reply